Inocenta furata

 


Picture
Acum poti citi si pe www.lulu.com ! Dand un simplu click, sub poza cartii mele, pe " Preview". Se va deschide o fereastra in care vor fi afisate copertile (prima si ultima), si aprox. 10 pagini (primele) din volumul publicat, Inocenta Furata! Si nu costa nimic :)

Cassie & mama , discutii despre Raoul

* La doar cateva zile dupa ce Cassie il cunoaste pe Raoul

 Am privit-o putin intrebator.Schimbarea de ton a fost prea brusca pentru mine.

-         La scoala? Am stat doar o ora. Raoul  m-a sfatuit sa vin acasa si..

-     Raoul, Raoul ...


A dat din cap in timp ce cotrobaia dupa ceva in dulapul de bucatarie.

-         Ce e? Am intrebat

-         Siropul de gat, a raspuns ea strambandu-se, fiindca stia ca nu suport gustul siropului.Imi pare rau,dar doctorita m-a sfatuit sa iti dau..

-         Nu asta.Ce e cu Raoul ?

 

M-a privit surprinsa fiindca o ignorasem total, apoi a raspuns :

       - Nu e nimic cu Raoul. Doar ca vorbesti toata ziua despre el. Mi se pare mie,sau e prea important pentru tine ?
      -  Prea important nu o sa fie niciodata. E important si atat.. am ezitat o clipa. E cel mai important! Am exclamat apoi,sub privirile ei surprinse.Cassie, Jessica, Sandy & Peter - discutii despre noua cucerire a lui Peter

  -        Voi ce faceti? Am intrebat

  -         Uite.. Peter ne povesteam de ultima lui cucerire.

 

Nu am raspuns, pentru ca nu eram interesata.Mi-am scos telefonul din buzunar si am inceput sa butonez.

-         Ultima lui cucerire este Mellisa, mi-a spus Jessy.

-         Mellisa? Am intrebat putin mirata. Mellisa nu e fata aceea care..

-         Care vine in fiecare vacanta la noi in oras.Ea e. Mi-a terminat Peter propozitia.

-         Aha, am raspuns scurt.Si cum de ... ai cucerit-o?

 

M-a privit pentru o secunda mijind ochii, ca si cand, din gestul sau ar fi trebuit sa imi dau seama cum a cucerit-o.

-         La ce vrajeli ai in tine..

Fetele au inceput sa rada si nici el nu s-a chiar abtinut.Aceast Peter, era destul de simpatic, daca vorbeam cu el mai mult de doua cuvinte.Mi-am derulat repede in minte privirea pe care mi-o aruncase mai devreme si am simtit cum ma inrosesc instantaneu.

-         Iti suna telefonul, mi-a spus, trezindu-ma.

-         Oh, am rostit, simtindu-ma penibil, apoi am raspuns la telefon.

Sarbatori de iarna

  A doua zi, m-am trezit din nou la pranz.Deja, devenea o obisnuinta.Mi-am amintit ca e Ajunul Craciunului doar in momentul in care am constatat ca 4 colindatori in calduri, imi admirau pijamaua alba cu dantela roz.

 

-         Ce ? Mamele sau surorile voastre dorm goale ? am intrebat morocanoasa

Mama m-a privit o clipa,suficient ca sa imi dau seama ca ma fac de rusine,asa ca m-am dus din nou in camera mea.Am strans asternuturile de pe pat, apoi mi-am cautat halatul de culoare rosie.M-am infasurat in el,apoi am plecat spre baie,urland in gura mare ca ma duc sa fac dus.Nu ca ar fi interesat neaparat pe cineva ca eu ma spal,dar vroiam sa evit accidentele.

Am dat drumul la apa fierbinte,si am inceput sa fredonez cateva versuri din « When you’re gone » . Dupa cincisprezece minute eram gata imbracata,spalata,aranjata,intr-adevar un record.Unul insa de care nu am apucat sa ma bucur pentru ca soneria facu un zgomot asurzitor, iar latratul lui Summer o acompania.Stiam ca in urmatoarele secunde locul se va umple de persoane cunoscute,sau nu,iar casa mea va deveni o mica arca a lui Noe.Si nu ma inselam deloc.Nu trecu mult timp,iar urechile mele isi doreau cele mai mari dopuri din lume,pentru ca erau chiar satule de « Ai fost cuminte ?A venit mosul ? ».Chiar ma mai credeau un copil.Bine,asta eram.Dar totusi aflasem si eu ca povestea mosului care vine cu sania,cu Rudolph si restul sunt intr-adevar doar niste povesti.

Amintiri de la Revelion :D

Nu a mai spus nimic, lucru care m-a facut sa cred ca l-am lovit prea tare, si ca urma sa urle la mine,sa ma jigneasca,sau ceva asemanator.Spre fericirea mea, nu a facut-o.De fapt, si-a luat perna de pe fata si s-a aruncat asupra mea incepand sa ma gadile.Nu ma mai puteam opri din ras.Ii spuneam printre chicoteli sa ma lase in pace,dar, nu prea reuseam sa il conving. La un moment dat, a incetat.

-         Nu mai pot. Spunea razand..

-         Tu nu mai poti? Am spus ridicandu-ma in fund, si aranjandu-mi parul.

-         Voi sunteti de groaza. Exclamase Heidi. Hai sa te ajut, continua..ajutandu-ma sa imi aranjez parul care o luase razna.

Raoul imi arunca o perna exact in cap, deranjandu-mi pentru a doua oara parul.

-         Ce tinta am! Exclama el entuziastmat.

-         Da, esti grozav. Am spus morocanoasa,iar el a continuat sa rada.

 Nu a mai trecut mult timp si au venit si restul.Am facut cunostinta cu aproximativ 15 persoane,iar explicatiile gen «  Baia e sus,prima pe stanga » sau «  Nu avem Sprite,doar Cola si 7up » le-am repetat la nesfarsit,si asta era doar inceputul.Ma durea deja gatul si pentru o clipa mi-am dorit sa fiu acasa,in pat,sa ma uit la televizor.